ГоловнаСуспільствоПодії

Зять Блохіна побив пішохода, щоб проїхати "Лексусом" по тротуару

Репер Ларсон, зять тренера Олега Блохіна, жорстоко побив пішохода, який заважав йому їхати машиною по тротуару.

Зять Блохіна побив пішохода, щоб проїхати "Лексусом" по тротуару
Фото: glamurchik.tochka.net

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці користувач Тарас Ратушний.

«3 квітня близько 17.50 Andrii Piasetskyi і його товариш Дмитро підійшли до перехрестя Лесі Українки-Щорса, на пішохідному переході уже багато хто очікував зеленого сигналу світлофора. Андрій і Дмитро опинилися в задніх рядах. Цієї миті по тротуару з боку Лесі Українки в тому самому напрямку на людей ззаду вилетів паркетник "Лексус" (номери АА2273ВР, тоновані фари і скло), різко загальмувавши і фактично впершись бампером у тих пішоходів, які стояли позаду. Саме спалахнуло зелене - і люди рушили вперед, Дмитро випередив Андрія, а вже обернувшись на крики позаду, побачив, що невідомий, затиснувши однією рукою голову Андрія, завдає йому ударів», - повідомляє Ратушний.

За його словами, після цього водій сів у машину і поїхав. На місце події прибули два наряди міліції. Заяву прийняв міліціонер на прізвище Грабовенко.

Як вдалося попередньо з'ясувати учасникам спеціально створеної групи у фейсбуці, водієм «Лексуса» був репер Ларсон, зять Олега Блохіна. Коментуючи інформацію про бійку в ЗМІ, Ларсон підтвердив, що конфлікт був. Однак Ларсон запевняє, що нікого не бив. Раніше в інтерв'ю він розповідав журналістам, що часто б'є людей по обличчю на дорозі, щоб "навчити, як їздити за кермом".

«Добра новина - оперувати мене не треба. Не дуже добра - лежу в коридорі відділення нейротравми Інституту нейрохірургії. Будуть лікувати », - написав у фейсбуці потерпілий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram