ГоловнаСуспільствоПодії

Прокуратура взялася за розслідування зіткнення поїздів в Ужгороді

Розслідуванням зіткнення двох потягів в Ужгороді, внаслідок чого постраждало п'ять осіб і пошкоджено 14 вагонів, зайнялася прокуратура Закарпатської області.

Прокуратура взялася за розслідування зіткнення поїздів в Ужгороді

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Як зазначено в повідомленні, 16 квітня до чергової частини лінійного відділу на станції Ужгород УМВС України на Львівській залізниці надійшло повідомлення про те, що машиніст пасажирського поїзда № 82, сполученням "Київ-Ужгород", здійснюючи маневрові роботи, допустив зіткнення зі складом вагонів, які перебували на початку шляху на відстої.

За даними залізничників, у пасажирському поїзді "Київ-Ужгород" у той момент пасажирів не було.

Унаслідок зіткнення, за даними прокуратури, 5 працівників потяга зазнали легких тілесних ушкоджень різного характеру, їх доправили в міську клінічну лікарню. Від госпіталізації потерпілі відмовилися, повернулися на робочі місця і продовжили слідувати за маршрутом "Ужгород-Київ".

У прес-службі прокуратури уточнюють: унаслідок зіткнення пошкоджено обладнання в 14 вагонах поїзда № 82 (котли, труби й інший інвентар). Розмір матеріальних збитків встановлюють.

За цим фактом Закарпатська транспортна прокуратура вирішує питання про порушення кримінальної справи. Прокуратура області контролюватиме перебіг дослідчої перевірки, повідомляє прес-служба відомства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram