ГоловнаСуспільствоПодії

Донька депутата збила пішохода просто на "зебрі"

У Харкові трапилася чергова мажорна ДТП

Донька депутата збила пішохода просто на "зебрі"
Фото: www.segodnya.ua

У п'ятницю, 13 квітня, на пр-ті Леніна "Шкода" збила жінку просто на пішохідному переході й утекла з місця події.

На підтвердження слів про те, що зловмисник поїхав із місця аварії, один із завсідників інтернет-форуму виклав відео з місця

ДТП,

зроблене за допомогою відеореєстратора. На ньому видно машину швидкої допомоги і скупчення людей, а ось "Шкоди" на відео немає, повідомляє "Сегодня". 31-річну жертву аварії, Ірину Козлову, з численними травмами доправили до лікарні швидкої допомоги. За кермом авто очевидці встигли розгледіти білявку.

Виявилося, що іномарка належить 19-річній Христині Рожанській - доньці депутата Харківської райради, члена правління товариства Червоного Хреста України Володимира Рожанського.

У ДАІ не приховують того, що сталося, але наполягають: водій не зникла, а лише припаркувалася на перетині проспектів Леніна і Правди. "Інспектори ДАІ біля станції "Наукова" не знайшли машин із пошкодженнями, характерними для ДТП. А ось під час обстеження прилеглої території, на сусідньому перехресті, знайшли білу "Шкоду", водій якої, 19-річна дівчина, зізналася в тому, що вона збила пішохода і чекає, поки приїде ДАІ", - говорить прес-секретар міської ДАІ Олег Никоненко.

Дізнатися щось про ДТП від безпосередньої учасниці аварії не вдалося: на повідомлення в соцмережах вона не відповідала. Її батько Володимир Рожанський також відмовився розмовляти - тільки-но почув тему розмови, поклав слухавку. Тим часом близькі Ірини Козлової побоюються, що донька впливового депутата уникне відповідальності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram