ГоловнаСуспільствоПодії

На депутата Дніпропетровської облради подали в суд за наклеп, пов'язаний із терактами

Стягнені кошти передадуть потерпілим внаслідок теракту.

На депутата Дніпропетровської облради подали в суд за наклеп, пов'язаний із терактами
Виктория Шилова
Фото: http://most-dnepr.info/

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Іван Ступак подав до суду на депутата обласної ради Вікторію Шилову за наклеп.

"Заява політичних провокаторів пана Москаля і пані Шилової про мою причетність до вибухів - абсурдна. Я подаю позов до суду за навмисний наклеп. Стягнені кошти передадуть потерпілим від теракту. Аморально привертати до себе увагу і робити дешеву рекламу на горі та крові", - прокоментував інформацію І. Ступак.

Нагадаємо, сьогодні Вікторія Шилова надіслала ЗМІ повідомлення про те, що вона скерувала голові Служби безпеки України Ігорю Калініну термінову телеграму такого змісту: "Я, депутат Дніпропетровської обласної ради, готова дати свідчення щодо можливої причетності до терористичних вибухів у Дніпропетровську 27 квітня віце-губернатора Івана Ступака". Раніше про причетність Івана Ступака до серії вибухів у Дніпропетровську заявляв опозиційний депутат Геннадій Москаль: "Причина вибухів в обласному центрі - прихована боротьба за посаду начальника Управління СБУ в Дніпропетровській області", яку, за словами пана Москаля, обіцяно Іванові Ступаку.

Нагадаємо, 23 березня за антисемітизм, ксенофобію і розпалювання міжнаціональної ворожнечі Вікторію Шилову виключено з Партії регіонів, а 26 березня її звільнено з посади заступника голови облради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram