ГоловнаСуспільствоПодії

Начальники Донецької залізниці влаштували різанину через потяги

Затриманий заподіяв потерпілим ножових поранень під час раптової сварки.

Начальники Донецької залізниці влаштували різанину через потяги
Фото: http://gorodkerch.com

Унаслідок виробничої суперечки двоє керівників Донецької залізниці потрапили в реанімацію, третього затримано за заподіяння ножових поранень.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС на залізниці, "23 червня в міліцію на станції "Донецьк" надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення залізничної лікарні звернулися двоє 52-річних працівників вагонного депо з ножовим проникними пораненнями черевної порожнини. За словами потерпілих, поранення вони отримали на території вагонного депо станції "Донецьк".

На місці події міліціонери встановили підозрюваного у скоєнні цього злочину. Як з'ясувалося, він є 60-річним працівником ДП "Донецька залізниця".

За свідченнями затриманого, він поранив людей під час раптової сварки.

Зі свого боку, донецький сайт PRO-TEST повідомляє, що потерпілими є начальник пасажироперевезень на залізниці Володимир Михненко і його перший заступник Олег Аксьонов, а поранив їх начальник залізничного депо Олександр Кутько.

За інформацією видання, конфлікт спричинили несправності нових поїздів "Хюндай". "Після чергової поломки корейського поїзда начальник пасажироперевезень на Донецькій залізниці Михненко і його перший заступник Аксьонов вирішили відвідати начальника залізничного депо Кутько за місцем його роботи", - пише видання.

"Не надто добираючи слова, візитери пояснили останньому, що питання успішної адаптації потягів "Хюндай" до українських залізничних реалій перебуває на особистому контролі Президента України, вишпетили Кутька і зажадали від нього негайно усунути технічні несправності", - йдеться в тексті.

"Начальник депо відповідав щось на кшталт того, що він не винуватий у тому, що із закордонними новинками постійно якісь проблеми, і нескінченно лагодити їх він не наймався. Усе закінчилося тим, що начальник депо схопився за ніж. Що цікаво, за нашими даними, він був абсолютно тверезим", - стверджує PRO-TEST.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram