ГоловнаСуспільствоПодії

Arsenale2012: он-лайн-трансляція зустрічі з куратором Tate Modern Ніком Калліненом

В рамках зустрічі обговорять роль куратора в сучасному мистецтві.

Arsenale2012: он-лайн-трансляція зустрічі з куратором Tate Modern Ніком Калліненом

Сьогодні, 10 липня, в 19:00 в Мистецькому Арсеналі в рамках освітньої програми Першої київської бієнале сучасного мистецтва відбудеться зустріч з Ніколасом Калліненом, куратором Tate Modern у Лондоні. Модератор зустрічі - куратор і арт-менеджер Олеся Островська-Люта.

О 19:00 на сайті LB.ua стартує он-лайн-трансляція цієї зустрічі.

Розмова буде присвячена ролі куратора в сучасному мистецтві, кураторським проектам Ніколаса Каллінена та його дослідженням творчості Казимира Малевича.

Нік Каллінен - куратор відділу Сучасного мистецтва в Tate Modern. Його останні виставкові проекти присвячені Едварду Мунку і Казимиру Малевичу. "Едвард Мунк: сучасний погляд" була відкрита 28 червня 2012 року, а ретроспектива робіт Малевича запланована на 2014 рік.

Ніколас також працював над проектами "Дюшан, Мен Мей, Пікабіа" (2008), "Сай Твомблі: Цикли і сезони" (2008) і "Поп-життя: мистецтво в матеріальному світі" (2009). 2011 року він був куратором пост-військової італійської художньої секції в рамках виставки у Венеції, а також куратором виставки "Твомблі і Пуссен: художники Аркадії" в галереї Dulwich Picture в Лондоні та проекту художниці Тасіти Дін в турбінному залі Tate Modern.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram