ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Вінницької області намагався вивезти крадену корову в салоні "копійки"

Спіймати злочинця допоміг випадок.

Житель Вінницької області намагався вивезти крадену корову в салоні "копійки"
Фото: http://www.umvs.vn.ua

Житель Вінницької області Анатолій Степанюк вкрав у селі Теклівка корову та ягнятко, яких намагався вивезти в салоні автомобіля "ВАЗ-2101".

Про це йдеться в повідомленні УМВС у Вінницькій області.

Як розповіли в міліції, крадіжку здійснено вночі. Обох тварин Степанюк примудрився затягти в салон "копійки". Щоб вони помістилися там, він зняв сидіння.

Потім чоловік поїхав зі здобиччю до себе додому. При цьому, щоб не бути поміченим, чоловік вирішив їхати путівцями. Однак через 20 кілометрів, як повідомляють, "зрозумів, що прямує у протилежному напрямку".

Степанюк спробував розвернути машину, але з'їхав в кювет і вже не зміг зрушити з місця. Тоді він залишив автомобіль - разом із викраденими тваринами - і вирішив діставася додому на "попутках". Застряглу машину незабаром виявили співробітники міліції: вони звільнили тварин і повернули їх господарю.

Щоб якось вийти зі ситуації, Степанюк звернувся в міліцію, заявивши, що його машину нібито викрали. Однак під час спілкування з міліціонерами почав плутатися в показах і врешті зізнався у крадіжці.

Наразі чоловік перебуває під підпискою про невиїзд. Степанюку, якого вже притягали до кримінальної відповідальності (за викрадення машини), загрожує до шести років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram