ГоловнаСуспільствоПодії

У PinchukArtCentre всіх відвідувачів сфотографують на фоні робіт Аніша Капура

3-го серпня в центрі сучасного мистецтва відбудеться перша ФотоП'ятниця.

У PinchukArtCentre всіх відвідувачів сфотографують на фоні робіт Аніша Капура
Фото: Фото предоставлены PinchukArtCentre © Аниш Капур Фотограф: Сергей Ильин

Тільки в цей день, п'ятницю, 3-го серпня, у відвідувачів PinchukArtCentre буде можливість сфотографуватися на фоні робіт відомого художника Аніша Капура, виставка якого відбувається зараз у центрі. Зйомку проводитимуть професійні фотографи арт-центру.

У самому ПінчукАртЦентрі коментують рішення провести ФотоП'ятницю так: "У відвідувачів PinchukArtCentre завжди є бажання зробити своє фото на фоні представлених в експозиції робіт, але, на жаль, регламент роботи арт-центру не дозволяє виробляти власну фотозйомку. Тому ми вперше проводитимемо спеціальну акцію, в рамках якої четверо фотографів арт-центру будуть знімати всіх відвідувачів на фоні культових арт-об'єктів індійського художника".

Всі учасники акції отримають фотографії поліграфічної якості в цифровому вигляді. А двадцять найбільш яскравих знімків на фоні робіт будуть відібрані командою арт-центру та розміщені на сайті PinchukArtCentre.

Водночас зйомку на власні фотоапарати і мобільні телефони в приміщенні арт-центру буде як і раніше заборонено.

Нагадаємо, виставка індійського художника Аніша Капура, що проводиться в PinchukArtCentre, - перша експозиція робіт художника у Східній Європі. В рамках проекту експонуються як найбільш відомі роботи Капура, так і твори, створені спеціально для виставки.

Експозиція буде відкрита для перегляду до 30 вересня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram