ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Дело Слюсарчука

МВС: справа Слюсарчука вийшла на фінішну пряму

МВС планує завершити слідство у вересні.

МВС: справа Слюсарчука вийшла на фінішну пряму
Фото: www.segodnya.ua

Розслідування у справі "доктора Пі" - Андрія Слюсарчука - вийшло на фінішну пряму.

Про це "Сегодня" розповів начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник.

За словами Фаринника, МВС планує завершити слідство у вересні, після чого матеріали  передадуть на ознайомлення фігуранту, а потім у суд.

"Можливо, він затягуватиме ознайомлення, поки йому не обмежать цей термін. У кримінальній справі, яку розслідують за кількома статтями, - 11 епізодів", - уточнив Фаринник.

Водночас у виданні відзначають, що остаточного формулювання обвинувачення Слюсарчуку в матеріалах справи ще немає.

"Його притягнуть за низкою статей. Наприклад, за "незаконну лікарську діяльність", можливо, за "шахрайство", "підробку документів" та "умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого", - повідомили "Сегодня" джерела у відомстві. - На все це Слюсарчук реагує однаково - істерикою. Стверджує, що він лікар. До речі, слідчий, який з ним працює, спочатку вважав, що Слюсарчук піддасть його екстрасенсорними атакам, але цього не сталося".

Адвокат Слюсарчука Наталія Романик каже, що в розслідуванні дуже багато фальсифікацій. "У тому, що йому інкримінують, - його провини немає. За жодною статтею", - цитує захисницю видання.

Нагадаємо, щодо Слюсарчука порушено дві кримінальні справи - за підозрою в шахрайстві та за підозрою у використанні підроблених документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram