ГоловнаСуспільствоПодії

Московський міст завмер у корку через аварію з п'яним водієм

Від удару об відбійник у машини відірвало колеса

Фото: Віталій Мірошниченко

9 серпня на Московському мосту водій BMW, не впоравшись із керуванням, протаранив металеву огорожу проїжджої частини, після чого без двох коліс врізався в Daewoo Lanos, що рухався в попутному напрямку.

Як розповів водій Daewoo, він, рухаючись у напрямку Московського проспекту, у дзеркало заднього огляду побачив BMW, що рухалася на високій швидкості. Машина перелаштовувалася з ряду в ряд. Через мить мюнхенський седан випередив Daewoo з лівого боку і, загальмувавши, різко повернув вправо перед "корейцем". Далі, очевидно, BMW занесло, і машина на повному ходу врізалася у відбійник.

Від удару металеву стрічку відбійника загнуло на тротуар, а відірвані колеса і деталі підвіски BMW розкидало по всій дорозі. Автомобіль же врізався в Daewoo, що минав його. Очевидці викликали "швидку допомогу", однак через корок, виник миттєво, машина з медиками ледве пробралася до потерпілих. Водія та пасажира німецького седана госпіталізовано. Водій Lanos від госпіталізації відмовився.

За розповідями очевидців, чоловік за кермом BMW був у стані, схожому на алкогольне сп'яніння. Чи правда це і що було причиною ДТП - з'ясовують співробітники ДАІ. Через цю аварію повністю спаралізувало рух проспектом Ватутіна і на Московському мосту в напрямку Петрівки. Незважаючи на світлофори, затори утворилися з усіх боків на під'їздах до проспекту Ватутіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram