ГоловнаСуспільствоПодії

У Криму повісилася 10-річна внучка голови меджлісу Джемільова

Дівчинка вирішила налякати батьків.

У Криму повісилася 10-річна внучка голови меджлісу Джемільова
Фото: crimea.comments.ua

У курортному селищі Щебетівка на сході Криму 10-річна дівчинка наклала на себе руки. Дитину знайшли батьки у хліві біля будинку.

Як повідомили в прес-службі кримського головкому МНС, інформація про суїцид надійшла за двадцять хвилин до півночі. У власному хліві будинку по вул. Достлук повісилася 10-річна дівчинка. Виявили її батьки, вони викликали "швидку", але медики лише констатували смерть дитини. На місці працює оперативна група слідчих Феодосійського управління міліції. Обставини трагедії уточнюють.

Тим часом на власній сторінці в мережі Facebook Лейла Муслімова - прес-секретар і помічник нардепа, голови Меджлісу Мустафи Джемільова - розмістила інформацію про трагедію в родині Джемільових.

"Унаслідок нещасного випадку померла 10-річна внучка голови Меджлісу кримськотатарського народу Джаніке Амет к'изи Абдулджелілова. Трагедія сталася 13 серпня 2012 року в селі Отуз (Щебетівка) Судацького регіону. Дівчинка вирішила налякати батьків... Вони поїхали на море, а її не взяли, тому що в морі був викид і температура води знизилася. Мама попросила її посидіти вдома і почитати книжки. Дівчинка, мабуть, вирішила налякати батьків, але це обернулося трагедією. Дівчинка була дуже відважною", - йдеться в повідомленні Муслімової.

Похорон дитини відбудеться сьогодні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram