ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Дело Слюсарчука

Слюсарчук учився робити операції на мозку живих людей

"Доктор Пі" відправив на той світ усіх, кого оперував.

Слюсарчук учився робити операції на мозку живих людей
Фото: obladmin.lutsk.ua

Міліціонери не знайшли жодної людини, яка вижила б після операції Слюсарчука на головному мозку.

Лікарі, які оперували з ним, кажуть, що Слюсарчук уміє тримати медичні інструменти, тому що з дитинства цікавився медициною, повідомляє "Газета Київська".

"Теоретично, за книгами, можна навчитися робити трепанацію черепа - ймовірно, "Доктор Пі" досконало вивчив схему роботи з трепаном та іншими хірургічними інструментами, а потім уже на практиці вигострив цю процедуру на живих людях", - говорять фахівці.

Слюсарчук під час допитів стверджував, що його арешт - операція спецслужб, тому що він володіє надсекретною інформацією про можливості людського мозку. Єдине місце, де постійно жив Слюсарчук, - це кімната в гуртожитку Львівської політехніки. "Там проводили обшук, але ні грошей, ні кредиток, ні одного оригіналу фальшивих документів не знайшли, - розповідають у МВС. - Тільки довідки з аналізами декількох пацієнтів із приватної лабораторії". Імовірно, "Доктор" має людей, які допомагають приховувати докази. Не знайшовся справжній диплом про закінчення Червоноградського училища - ймовірно, оригінал знищено.

Нагадаємо, Андрія Слюсарчука заарештували наприкінці 2011 року. Йому пред'явлено обвинувачення за чотирма статтями КК: шахрайство, заподіяння тяжких тілесних каліцтв, які спричинили смерть шляхом особливого мордування, незаконна лікарська діяльність і використання підроблених документів. Йому загрожує до 10 років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram