ГоловнаСуспільствоПодії

Скандальне будівництво в Києві припинили

Прокуратура вимагає усунути загрозу людям, які проживають у сусідніх будинках.

Скандальне будівництво в Києві припинили
Фото: slando.ua

Держслужба гірничого нагляду та промислової безпеки заборонила ТОВ "Енергобуд" виконувати будівельно-монтажні роботи на об'єкті по вул. Кіквідзе, 23 в Печерському районі Києва.

Як повідомила прес-служба столичної прокуратури в понеділок, відповідне рішення відомство ухвалило на виконання її припису.

"Будівництво по вул. Кіквідзе, 23 не буде здійснюватися доти, поки не будуть усунуті всі порушення і, найголовніше, ті з них, які створюють загрозу людям, які проживають і працюють в довколишніх будинках", - наводиться в повідомленні коментар прокурора Києва Анатолія Мельника.

Крім того, 4 вересня 2012 року прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за чч.1 ст.197-1 (самовільне захоплення земельної ділянки та будівництво) та ст.365-1 (перевищення повноважень службовою особою юрособи приватного права) Кримінального кодексу України проти керівника підрядної організації будоб'єкту, який самовільно розпорядився прокласти дорогу і знищити зелені насадження (13 дерев та 0,063 га газону) на ділянці від вул. Ольшанської, 2-6 до вул. Кіквідзе, 23.

"Він вже дав свідчення", - підкреслюється в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram