ГоловнаСуспільствоПодії

Кривдникові Олександри Попової дали 12 років

Мати постраждалої дівчини вважає, що покарання досить м'яке.

Кривдникові Олександри Попової дали 12 років
Александр Косинов
Фото: novosti-n.mk.ua

Сьогодні, 17 вересня, відбулося чергове судове засідання у справі про жорстоке побиття Олександри Попової. Підсудний Олександр Косинов отримав 12 років позбавлення волі.

Косинову було висунуто обвинувачення за ч. 2 ст. 15 "Закінчений замах на вчинення злочину", п. 7 ч. 2 ст. 115 "Замах на вбивство з хуліганських мотивів", ч.1 ст. 185 "Таємне викрадення чужого майна", повідомляє novosti-n.mk.ua.

10 років підсудний отримав за ст. 15 і 115 і ще два роки за ст. 185. Шляхом поєднання покарань вийшло 12 років.

Крім того, задоволено позов на відшкодування матеріальних затрат: витрат лікарні на лікування в сумі 9 тис. 361 грн., витрати матері Саші на лікування доньки - 9 361 грн. 22 коп. Моральна шкода призначена в сумі 100 тис. грн.

Мати постраждалої дівчини Алла Гудзь вважає, що покарання досить м'яке, але оскаржувати його, швидше за все, не будуть. Однак прокуратура налаштована більш категорично. Тому збираються подавати апеляцію. Як сказав прокурор Андрєєв, міра покарання занадто м'яка як для тих пошкоджень, які були завдані Поповій, підсудний міг би отримати довічне. Але, швидше за все, вимагатимуть позбавлення волі на 15 років.

Нагадаємо, 22-річний Олександр Косинов жорстоко побив Сашу Попову 9 березня біля одного з барів в Миколаєві. У неї була важка черепно-мозкова травма з набряком головного мозку, розрив легень, перелом кісток носа і щелепи, перелом грудини і ребер. Саша була в комі 72 дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram