ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Дело Слюсарчука

Слідство у справі Слюсарчука затягують, - судмедексперт

Журналісти пов'язують повільне просування слідства з виборами.

Слідство у справі Слюсарчука затягують, - судмедексперт
Фото: http://ukranews.com

Судово-медичним експертам не надають матеріалів справи про декілька ймовірних жертв "Доктора Пі" Слюсарчука.

Про це повідомив Микола Шевчук, начальник Львівського бюро судово-медичних експертиз.

Так, Шевчук розповів, що слідчі до останнього часу не давали експертам матеріалів у справі загиблої фігурантки справи Ірини Соколовської. Матеріали щодо ще одного летального випадку не надали досі. Правоохоронці ж, відповідаючи на запитання про затягування слідства, стверджують, що вся проблема в експертах - вони, мовляв, не поспішають оприлюднити результати своєї роботи.

Шевчук також розповів, що експертизу щодо інших 5 випадків зі справи Слюсарчука вже давно завершено та направлено слідчим. Експерт поки не може розголошувати результати, проте повідомив, що в загиблих було зафіксовано пошкодження важкого ступеня - переломи кісток черепа.

Журналісти газети "Експрес", які минулого року викрили махінації "Доктора Пі", схиляються до думки, що слідство завершиться не раніше парламентських виборів, адже один із можливих покровителів Слюсарчука - міністр освіти Дмитро Табачник, який є кандидатом у депутати від Партії регіонів.

Нагадаємо, раніше начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник заявляв журналістам, що розслідування у справі Слюсарчука вийшло на фінішну пряму і буде завершено вже у вересні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram