ГоловнаСуспільствоПодії

Прокуратура вважає занадто м'яким покарання для кривдника Саші Попової

Держзвинувачення не задоволене таким вироком.

Прокуратура вважає занадто м'яким покарання для кривдника Саші Попової
Фото: novosti-n.mk.ua

Держзвинувачення вважає вирок Олександру Косінову, якого визнали винуватим у спробі вбивства Олександри Попової та крадіжці її мобільного телефону - 12 років позбавлення волі - надто м'яким, відтак оскаржуватиме його.

Про це представник держзвинувачення в цій справі, заступник прокурора Миколаївської області Денис Андреєв заявив у коментарі Podrobnosti.mk.

"Я вважаю, що таке покарання - доволі м'яке для підсудного Косінова і, радше за все, ми отримаємо обвинувальний висновок і будемо готувати апеляцію", - сказав він.

Водночас, адвокат потерпілої сторони Володимир Тимошин, який підтримав прокуратуру, подавати апеляцію поки не поспішає.

"Ми зараз попередньо з Аллою Миколаївною (матір'ю Саші Попової, - ред.) переговорили, напевно, ми не будемо оскаржувати вирок, вважаємо вирок у принципі справедливим", - сказав Тимошин.

Адвокат Косінова Світлана Гудзловенко заявила, що наразі не прийняла рішення, чи буде вона зі своїм підзахисним оскаржувати таке рішення суду. Будь-які коментарі щодо сьогоднішнього вироку Гудзловенко давати відмовилася.

Нагадаємо, 17 вересня Ленінський районний суд Миколаєва засудив Косінова до 12 років ув'язнення за замах на вбивство Саші Попової.

Під час судових дебатів держзвинувачення просило суд засудити Косінова до 15 років ув'язнення за спробу вбивства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram