ГоловнаСуспільствоПодії

Убивця з "Каравану" може бути пов'язаний із бандою Дікаєва, - Стогній

Журналіст упізнав убивцю.

Убивця з ТРЦ "Караван", який застрелив трьох охоронців, дуже схожий на учасника бандитського угруповання російського кілера Аслана Дікаєва, що його розгромили восени минулого року в Одесі.

Про це написав у своєму блозі на from-ua колишній можновладний співробітник МВС, а нині журналіст-криміналіст Костянтин Стогній.

Нагадаємо, тоді, незважаючи на штурм спецпризначенців, утік один зі злочинців - Андрій Шеметенков. Потім, щоправда, з'явилося повідомлення, що нібито його труп знайшли в Криму.

"А зараз я дивлюся на два портрети… Цей чоловік, який стріляв, дуже схожий (я, звичайно, можу помилятися) на цього Шеметенкова. І все говорить про те, що людина на кшталт Шеметенкова, власне, могла скоїти це, тому що він дуже холоднокровно все це зробив: трьох людей застрелив не роздумуючи, - пише Стогній. - Причому він знав, що робить".

За словами Стогнія, пластичний хірург, якому журналісти показали фото вбивці в "Каравані" та Шеметенкова, стверджує, що схожість є на 60-70%.

"Тепер, напевно, міліція із цим кримським трупом нібито Шеметенкова буде розбиратися. Подивимося, чим це закінчиться", - резюмував Стогній.

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі "Караван" відвідувач, якого викрили в крадіжці, відкрив вогонь із вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, внаслідок чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець устиг втекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували в Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюють як дуже тяжкий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram