ГоловнаСуспільствоПодії

Владика Павло повернув журналістці телефон

До телефону намісник доклав шоколадку й іконку.

Владика Павло повернув журналістці телефон
Фото: lifeisphoto.ru

Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, намісник Києво-Печерської лаври Павло повернув телефон iPhone 4 журналістці "Корреспондента" Ксенії Карпенко.

Про це дівчина написала на своїй сторінці у Facebook.

"Телефон повернули. Від владики Павла як привіт - шоколадка й іконка. Телефон у нормальному стані, але так бридко від того, що чиїсь руки лазили в моїх особистих фото та відео. Останні відео стерті", - зазначила вона.

Як повідомлялося, інцидент між Карпенко і Павлом стався 24 вересня. Журналістка вирішила запитати в архієпископа про його майно й інші недешеві предмети, які його оточують, а архієпископ відібрав у неї iPhone. Не допомогла і міліція, до якої звернулася журналістка.

Згодом намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло (Петро Лебідь) звернувся до Президента Віктора Януковича з проханням вжити заходів до "божевільних" журналістів.

Зазначимо, що настоятель Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Зокрема, раніше повідомляли про те, що він, як митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ МП, побудував собі розкішний заміський особняк.

Також повідомлялося, що владика Павло 2011 року відзначив своє 50-річчя в трьох банкетних залах одного з кращих готелів Києва "Русь" і отримав у подарунок крутий "Мерседес" - вартістю понад 100 тисяч доларів. Торік стався конфлікт між журналістами "1 +1" і намісником Лаври після того, як вони поцікавилися цінами на обслуговування чотириколісного подарунка. "Ти хочеш, щоб я побив камеру, ні? Мені подарували, я їжджу, а тобі через жовчність характеру ніхто не подарує. Усе! Це - засіб пересування! А священик повинен ходити пішки, по-вашому? Ти заробиш, бо потім діти будуть за твою брехню відповідати", - сипав тоді погрозами архієпископ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram