ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний міліціонер улаштував стрілянину в центрі Кременчука

Про подробиці вже знають і в міській прокуратурі.

П'яний міліціонер улаштував стрілянину в центрі Кременчука
Фото: radio.vesti.ru

У Кременчуці Полтавської області п'яний міліціонер, перебуваючи не на роботі, зчинив стрілянину по трьох чоловіках.

Про це повідомив прокурор міста Тимофій Кодола.

За його словами, в чергову частину міліції з хірургічного відділення першої міськлікарні надійшло повідомлення, що до них із вогнепальними пораненнями доправили двох місцевих жителів.

За словами прокурора, самі постраждалі розповіли, що коли вони проходили в районі площі Незалежності в центрі міста, то побачили трьох чоловіків, які розпивали спиртне.

Людина з компанії нагрубіянила їм. Один із постраждалих обернувся, щоб уточнити, чи йому було адресовано висловлювання, а у відповідь отримав постріл із пістолета, що стріляє гумовими кулями. "Потерпілі кажуть, що в цієї людини 4 поранення. Другий чоловік, закривши обличчя руками, кинувся на стрільця і також отримав 4 кулі. Третій із цієї компанії не постраждав. Коли чоловіки намагалися дати відсіч стрільцеві, той кинувся втікати і сховався в міськуправлінні міліції", - уточнив прокурор.

За його словами, згодом з'ясувалося, що чоловіками, які розпивали спиртне, були міліціонери, які тоді були не на службі.

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі "Караван" відвідувач, якого викрили в крадіжці, відкрив вогонь із вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець устиг утекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували в Київській лікарні швидкої допомоги. Його стан оцінюють як дуже тяжкий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram