ГоловнаСуспільствоПодії

Москаль вважає вбивцю з "Каравану" міліціонером

Політик упевнений, що бандити пістолети в кобурі не носять.

Москаль вважає вбивцю з "Каравану" міліціонером
Фото: Макс Левин

Убивця трьох охоронців ТРЦ "Караван" є працівником правоохоронних органів.

Про це заявив народний депутат Геннадій Москаль.

Політик зазначив, що був шокований, подивившись відео, зняте в кімнаті охорони під час розстрілу. На його думку, "це або загальна тенденція, що на психічні захворювання почали хворіти правоохоронні органи, або це абсолютний непрофесіоналізм".

"Підкажіть, а хто з кобурою ходить, він як я бачив, витягнув (пістолет) з кобури. Тому якщо це міліціонер, то не говоріть "ні". Нагадує фільм "Мовчання ягнят" прес-конференція міністра МВС. Коли запитали, чи причетний працівник (вбивця) до правоохоронних органів, то відповідь була: "Ну, ми перевіряємо". Якщо ви знаєте, хто це, скажіть, це безробітний, інженер, наркоман або хто. Я бачив з того відео, він витягнув пістолет із кобури. Бандити і злочинці не носять пістолет у кобурі", - сказав Москаль.

Нагадаємо, в середу, 26 вересня, близько 15.00 в гіпермаркеті на Оболоні покупець розстріляв чотирьох охоронців. 31-річний Володимир Бурчак, 28-річний Дмитро Марченко та 30-річний Олександр Завадський загинули на місці. 31-річний Павло Феденко з тяжкими пораненнями потрапив в БСП, сьогодні йому зробили операцію. Убивці вдалося втекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram