ГоловнаСуспільствоПодії

На Львівщині спростували інформацію про стрільця з "Каравану"

Як повідомив президент Львівської федерації боксу Богдан Бурда, стати кандидатом у майстри спорту не так просто.

На Львівщині спростували інформацію про стрільця з "Каравану"

У Львівську обласну федерацію боксу України вже надійшло повідомлення від правоохоронних органів із запитом про Ярослава Мазурка, якого підозрюють у вбивстві охоронців у "Каравані".

"Ніхто з наших майстрів не впізнає з лиця цього вбивцю з фотографії, - говорить президент федерації Богдан Бурда. - Я зв'язався з тренерами, які вели хлопців 1972-1974 років народження. Не знають такого прізвища. Про те, що він є кандидатом у майстри спорту - якась хибна інформація. Адже ми маємо реєстр всіх кандидатів. Ним не так просто стати. Людина повинна кілька років у нас займатися, відвідувати всеукраїнські змагання. Можливо, цей Мазурок виробив собі якесь липове посвідчення кандидата в майстри спорту".

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ називає підозрюваним у вбивстві в "Каравані" 38-річного уродженця Львівської області. "Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, він займався спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу ", - сказав в ефірі "5 каналу" міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Нагадаємо також, що 27 вересня Захарченко заявив, що міліція встановила особу підозрюваного в убивстві трьох охоронців у "Каравані" в Києві. Але потім столичні правоохоронці спростували цю інформацію.

Також додамо, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один із відвідувачів украв товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого тяжко поранив, а потім утік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram