ГоловнаСуспільствоПодії

Мати вбивці трьох охоронців розповіла про сина

Жінка намагалася кілька разів накласти на себе руки.

Мати вбивці трьох охоронців розповіла про сина

Мати "караванського" стрільця Ярослава Мазурка хотіла накласти на себе руки, коли дізналася про те, що її син накоїв у київському ТРЦ.

Про це вона розповіла в інтерв'ю ТСН.

"Я хотіла повіситися кілька разів, щоб не переживати таку ганьбу. Краще б мені привезли його в труні", - розповідає Галина, мати стрільця. Жінка майже не сумнівається в тому, що Ярослав винуватий, але як мати відмовляється до кінця в це вірити.

За її словами, родина у них була благополучна, ніхто не пиячив і всі жили в достатку. "Я не бідую, їжджу на заробітки до Польщі, продаю все, що можна, зараз ось сезон грибів... Раніше працювала в ковбасному цеху", - сказала вона.

Коли жінка дізналася новину про свого сина, - вона перебувала в лісі і збирала гриби. Від почутої інформації жінка в шоковому стані заблукала і бродила по лісу. Після повернення додому її забрали в міліцію для надання свідчень, де протримали 3 дні. В дільниці вона і почала думати про те, щоб покінчити життя самогубством. Ще день після цього вона пролежала в лікарні.

За словами матері, під час обшуку їхнього будинку забрали всі фотографії сина, а також вилучили деякі особисті речі, в тому числі боксерські рукавички.

Жінка також розповіла, що її син приїжджав 18 вересня до неї на день народження і пробув там два дні. Коли вона пропонувала йому 100 євро, той відмовився, сказавши, що грошей не потребує. Але де він працює, Ярослав Мазурок так матері й не розповів.

Як раніше повідомляли, Міністерство внутрішніх справ називає підозрюваним  у вбивстві в "Каравані" 38-річного уродженця Львівської області. "Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав в ефірі "5 каналу" міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Додамо також, що 27 вересня Захарченко заявив, що міліція встановила особу підозрюваного у вбивстві трьох охоронців в "Каравані" в Києві. Але потім столичні правоохоронці спростували цю інформацію.

Зазначимо, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого тяжко поранив, а потім втік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram