ГоловнаСуспільствоПодії

"Караванського" стрільця не оголошували в міждержавний розшук

Голова МВС сумнівається, що Мазурок покинув Україну.

"Караванського" стрільця не оголошували в міждержавний розшук
Фото: Макс Левин

Підозрюваного в убивстві трьох охоронців у київському ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка не оголошували в міждержавний розшук, його шукають в Україні.

Про це сьогодні журналістам перед початком засідання Кабінету Міністрів сказав міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

"Його шукають загалом у державі", - сказав міністр.

На запитання журналістів із приводу інформації про те, що Ярослава Мазурка вже немає в Україні, голова МВС зазначив: "Цю інформацію поширюєте ви як журналісти. Малюєте собі якісь версії і поширюєте їх. Ми працюємо відповідно до чинного законодавства - загалом у державі, в Україні. Якщо в нас буде інформація про те, що ця людина зникла і переїхала в іншу державу, то ми його оголосимо через Інтерпол у міждержавний розшук".

Нагадаємо, 26 вересня в столичному ТРЦ "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і одного тяжко поранив. Міліція порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство).

5 жовтня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що особу злочинця встановлено й уживають заходів для його затримання. За словами голови МВС, убивцею охоронців у ТРЦ "Караван" є уродженець Львівської області 1974 р. н. на ім'я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах, він кандидат у майстри спорту з боксу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram