ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві викрили двох педофілів із ​​"професійною" порно-студією

Міліція вважає, що чоловіки ґвалтували не одну дитину.

У Києві викрили двох педофілів із ​​"професійною" порно-студією

У Києві затримали президента однієї з міжнародних громадських організацій за педофілію.

Про це в понеділок повідомляє департамент зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

"Працівники Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України затримали пенсіонера-педофіла. Сім років 70-річний дідусь разом із 40-річним спільником ґвалтували хлопчиків, а сцени насильства знімали на відео, яке потім поширювали через Інтернет", - зазначили в міліції.

"Усього кілька тижнів знадобилося борцям із кіберзлочинністю, щоб вирахувати і затримати столичного педофіла. Інформація про "витівки" пенсіонера надійшла із сусідньої держави", - уточнили в МВС.

"На фотографіях, які отримали оперативники, було видно, що дорослий дідусь має інтимні стосунки з хлопчиком 8 років ... Насамперед ідентифікували жертву. Ним виявився на сьогодні вже 15-річний хлопець із Київщини", - йдеться в повідомленні МВС.

"Юнак підтвердив, що 7 років тому він "подружився" з чоловіками-збоченцями, які за цінні подарунки та матеріальну допомогу змушували його вступати в статеві зносини. Хлопчик жив із матір'ю-інвалідом, достатку не було, тому і погоджувався на "витівки" дорослих", - уточнили в міліції.

Відомство також зазначає, що "зловмисники не лише отримували задоволення, але й заробляли на дитячій порнографії гроші".

"Сам же "винуватець" історії працював президентом однієї з міжнародних громадських організацій. Там же на базі своєї роботи він зі своїм спільником і облаштували невелику знімальну студію", - повідомляє прес-служба МВС.

Працівники управління боротьби з кіберзлочинністю МВС, провівши санкціонований обшук у будинку педофіла, вилучили "близько 500 дисків з ексклюзивним контентом дитячої порнографії, комп'ютерну техніку, а також більш ніж десяток відео і фототехніки, за допомогою якої вони і знімали статеві зносини з дітьми".

Правоохоронці стверджують, що "встановлений хлопчик - не єдина жертва, таких у квартирі педофілів побувало щонайменше дев'ять, тепер їх особи встановлюють".

Стосовно пенсіонера-педофіла та його спільника порушили відразу дві кримінальні справи за ч. 5 статті 301 КК (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 статті 156 КК (розбещення неповнолітніх).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram