ГоловнаСуспільствоПодії

МВС: Кількість постраждалих правоохоронців сягнула 100 (оновлено)

61 з них ушпиталили.

МВС: Кількість постраждалих правоохоронців сягнула 100 (оновлено)
Фото: Макс Левин

Під час сутичок, які тривають на вулиці Грушевського в Києві, постраждали близько 100 правоохоронців.

"Близько 100 працівників органів внутрішніх справ звернулися по медичну допомогу. 61 з них ушпиталили. У постраждалих діагностовано закриті черепно-мозкові травми, переломи, удари й отруєння невідомими речовинами", - сказано в повідомленні.

Як уточнює прес-служба внутрішніх військ МВС, серед травмованих - 30 ВВшників.

"Станом на 9:00 20 січня внаслідок сутичок із протестувальниками на вулиці Грушевського в Києві постраждали 30 військовослужбовців внутрішніх військ МВС", - сказано в повідомленні.

При цьому наголошено, що військовослужбовцям заподіяли тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, це: закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, опіки та забої кінцівок.

Нагадаємо, за оперативними даними Департаменту охорони здоров'я КМДА, на 6:00 ранку по допомогу до лікарів бригад екстреної медичної допомоги звернулися 103 учасники акції протесту на вулиці Грушевського в Києві. 42 з них ушпиталені. Чотири людини отримали травми середнього ступеня тяжкості (травми очей, кінцівок). Серед інших причин госпіталізації - травми, удари, рвані рани, черепно-мозкові травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram