ГоловнаСуспільствоПодії

Під Подільським ізолятором - мітинг на підтримку затриманих активістів Майдану (ОНОВЛЕНО)

Усього в ізоляторі 33 особи - 32 активісти і журналіст каналу "Спільнобачення"

Під Подільським ізолятором - мітинг на підтримку затриманих активістів Майдану (ОНОВЛЕНО)
Фото: Артем Атаманюк

Під Подільським ізолятором тимчасового утримання, куди сьогодні ввечері доправили шістьох затриманих активістів з університету Карпенко-Карого, зібрався мітинг.

Як повідомляє LB.ua учасниця акції, підтримати затриманих прийшло близько 200 осіб - друзі хлопців, студенти і народні депутати.

Народний депутат від "УДАРу" Роман Ванзуряк розповів, що всього в цьому ізоляторі 32 активісти (із них семеро - студенти) і один журналіст каналу "Спільнобачення". Усім інкримінують порушення статті 294 КК - участь у масових заворушеннях.

Журналіста визнали підозрюваним в участі в масових заворушеннях, інших також мають намір визнати підозрюваними.

Нагадаємо, вчора затримали оператора каналу "Спільнобачення" Володимира Карагяура.

В ізолятор також приїхав адвокат, який саме з'ясовує всі подробиці про затриманих та їхній статус. За словами нардепа, одного студента, якому стало погано, відвезли до лікарні. Його ім'я наразі не відоме.

Нагадаємо, сьогодні вдень дорогою від Майдану на Поділ затримали сімох хлопців з університету імені Карпенка-Карого - шістьох студентів й одного випускника університету. Після обіду одного зі студентів - Остапа Вакулюка - відпустили. Решту відправили в Подільський ізолятор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram