ГоловнаСуспільствоПодії

Цієї ночі активісти затримали близько 20 "тітушок"

Хлопці, допитані в Будинку профспілок, попросили вибачення

Цієї ночі активісти затримали близько 20 "тітушок"
Фото: Twitter / ukrpravda_news

Біля станції метро "Арсенальна" активісти заблокували автобус з "тітушкамі". Пізніше автобус попросили розвернутися туди, звідки він приїхав.

Деякі з молодих людей, які приїхали в автобусі, від активістів втекли, повідомляють очевидці подій у твіттері Євромайдану.

Проте, станом на 7 ранку протистояння між активістами Автомайдану і "тітушкамі" біля станції метро "Арсенальна" триває.

Андрій Парубій повідомив, що всього активісти затримали близько 20 молодих людей, які звуться "тітушкамі", на Контрактовій площі після того, як невідомі намагалися розгромити магазин Сільпо.

10-м із затриманих влаштували допит у Будинку профспілок. Всі вони різного віку, з різних регіонів України. Молоді люди розповідали, що приїхали на заробітки, за участь у "мітингу" вночі 21 січня їм пропонували від 200 до 400 грн.

У одного хлопця знайшли молоток, інший говорив, що у нього була біта, третьому організатори "мітингу" дали саморобний вибуховий пристрій. Серед затриманих молодиків був неповнолітній хлопець, у якого знайшли наркотик і курильну трубку, яку йому дали невідомі, нібито організатори "роботи" "тітушок".

У ніч проти 21 січня повідомляли, що в центрі Києва кілька сотень молодиків у спортивній формі громили автомобілі й вітрини магазинів. Один з "тітушок", якого спіймав Віталій Кличко, заявив, що їх найняли, щоб влаштовувати масові заворушення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram