ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві за ніч згоріли 7 автомобілів

Пожежі сталися в різних районах

У Києві за ніч згоріли 7 автомобілів
Фото: ГСЧС

У Києві в ніч проти 2 лютого згоріли 7 автомобілів у трьох районах столиці: Дарницькому, Дніпровському та в Оболонському.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Перший виклик у службу порятунку надійшов о 2:27 - йшлося про те, що по вул. Бориспільській, 34 у подвір'ї 4-поверхового будинку зайнявся Daewoo Lanos. За 22 хвилини загоряння ліквідували. Пожежа пошкодила моторний відсік, салон і лакофарбове покриття автомобіля.

Згодом надійшли два виклики з Дніпровського району. Спочатку рятувальники о 3:18 виїхали на вул. Воскресенську, 8, де на узбіччі проїжджої частини дороги зайнялися три автомобілі: Chevrolet Aveo, Renault Kаngoo і "ВАЗ-2107". О 4:04 вогонь погасили. Полум'я пошкодило моторні відсіки, салони, фари, колеса, вікна та лакофарбове покриття.

Водночас по вул. Курнатовського, 5-б о 3:29 у дворі дев'ятиповерхівки загорівся ще один Renault Kаngoo. Рятувальники виїхали на місце і до 3:57 гасили полум'я. Однак автомобіль згорів повністю через те, що очевидці пізно викликали пожежно-рятувальну службу.

О 3:37 співробітники 25-ї державної пожежно-рятувальної служби отримали інформацію про займання автомобіля на пр. Героїв Сталінграда, 12-ж. У дворі 16-поверхового житлового будинку загорівся автомобіль Lexus. Вогнем пошкодило і припаркований поруч Hyundai. О 4:00 рятувальники ліквідували вогонь. У підсумку в Lexus пошкоджено салон, моторний відсік, передні колеса, фари, лакофарбове покриття, а в іншому автомобілі пошкоджено зовнішнє лакофарбове покриття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram