ГоловнаСуспільствоПодії

"Беркут" і "тітушки" відбили офіс ПР у активістів (Оновлено)

Вікно "Мерседеса" одного з "регіоналів" розбили сокирою

На вулиці Липській з офісу Партії регіонів на протестувальників полилася вода з брандспойтів. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій. 

Протестувальники не подарували цього - жбурляють у вікна офісу коктейлі Молотова і намагаються штурмувати двері.

Трансляція з Липської:

Нагадаємо, в сьогоднішньому протистоянні міліції та протестувальників під Верховною Радою поранено вже більш ніж десяток людей.

ОНОВЛЕНО. Активісти захопили офіс ПР, із вікон будівлі йде чорний дим. Люди по одному витягують "регіоналів", нібито взяли в заручники кількох міліціонерів. З-під офісу виїхали кілька машин, одному "Мерседесу" розбили вікно сокирою.

Фото: twitter.com/ukrpravda_news

ОНОВЛЕНО. 12:12. Нардеп від "Батьківщини" Леся Оробець на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомила, що мітингувальники зайняли офіс ПР і почали гасити перший поверх будівлі. Також зайняли підвал, у якому розташовано паркінг. З будинку виносять документи - частину документів спалюють, частину складають для подальшого вивчення. За інші поверхи триває боротьба.

Фото: twitter.com/insider_com_ua

Окрім того, біля офісу Партії регіонів спалили один автомобіль.

Фото: www.facebook.com/oleksandr.aronets

ОНОВЛЕНО. До офісу ПР підійшли "беркутівці" зі щитами, там на них уже чекали "тітушки", - повідомляє з місця подій власкор LB.ua.

ОНОВЛЕНО. 12:28. Леся Оробець у своєму "Фейсбуці" повідомила, що бійці "Беркута", "тітушки" і пожежники відбили офіс ПР. "Активісти підтяглися до Інститутської", - зазначає нардеп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram