ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний водій заблокував рух на Московському мосту в Києві

ВАЗ-2015 спровокував ДТП за участю трьох авто і тролейбуса

Масштабне ДТП сталося у вівторок увечері в Києві на Московськом мосту.

Як розповіли очевидці, ВАЗ-2105, рухаючись на правий берег, різко перелаштувався перед тролейбусом, що рухався у правому ряду. Не очікуючи такого маневру, водій тролейбуса застосував екстрене гальмування, але все ж ударив "п'ятірку" в задню частину. Від удару ВАЗ відкинуло вліво, в розподільний відбійник. Тролейбус ж від гальмування і удару розвернуло впоперек дороги. Водій Daewoo в середній смузі, вочевидь, заґавився і врізався в лівий бік тролейбуса.

Миттю в задню частину Daewoo врізався Volkswagen Passat.

Допомога медиків знадобилася водієві ВАЗа - він розбив голову об кермо, проте після надання першої допомоги лікарями "швидкої" від госпіталізації відмовився. Водій і пасажирка Volkswagen, незважаючи на травми голови, від госпіталізації також відмовилися.

Унаслідок ДТП повністю зупинився рух на мосту в напрямку правого берега - тролейбус перекрив три смуги, четверту перекрив ВАЗ, що врізався у відбійник. Через годину інспектори ДАІ, які дісталися до місця ДТП пішки, прибрали тролейбус, транспорт почав рухатися двома правими рядами.

За словами водіїв-учасників ДТП, водій ВАЗа був у нетверезому стані, за непідтвердженими даними - був недавно позбавлений водійських прав за їзду в нетверезому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram