ГоловнаСуспільствоПодії

"Зелені чоловічки" захопили міськраду в Харцизьку (Оновлено)

На проросійському мітингу виступає нардеп Владислав Лук'янов

Харцизьку міськраду (Донецька область) захопили люди в камуфляжі з автоматами

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на місцевого жителя.

На будівлі міськради встановили прапор "Донецької народної республіки", усі озброєні люди в камуфляжі зайшли всередину будівлі. Співрозмовник УНІАН наголошує, що загарбники нібито діяли в змові із представниками місцевої влади - віталися з ними за руку, погодили з помічником міського голови, хто може проходити до будівлі, а хто - ні.

Як повідомляло раніше видання ОстроВ із посиланням на донецьку журналістку Олену Смирнову, біля міськради Харцизька виступав народний депутат Владислав Лук'янов, закликаючи до федералізації України.

"Наразі складно зрозуміти, яке в них громадянство, про це, можливо, знає нардеп Владислав Лук'янов, який є головним спікером мітингу, що відбувається під стінами міськради - зі звичною вже російської атрибутикою: гвардійські стрічки, прапори і т.ін.", - написала Смирнова на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"У деяких очевидців цього дійства створюється враження, що Лук'янов добре знайомий з людьми, які зараз перебувають усередині будівлі. Принаймні не помітно, щоб він був стурбований", - додала журналістка.

Нагадаємо, сьогодні сепаратисти захопили міськради в Маріуполі та Харкові, щось також відбувається під міськрадою в Макіївці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram