ГоловнаСуспільствоПодії

"Трохи підпилий" водій улаштував подвійну ДТП, утікаючи від даїшників

Від госпіталізації чоловік відмовився

ДТП з гонитвою співробітників міліції за порушником сталася в понеділок увечері в Києві.

Інспектори ДАІ Деснянського району, патрулюючи вулиці, помітили Daewoo Lanos без переднього бампера, що дивно рухався. Вимоги інспекторів ДАІ зупинитися водій Daewoo проігнорував і додав газу. На великій швидкості, грубо порушуючи правила, рухаючись "зустрічною", водій Daewoo намагався втекти від переслідування машини ДАІ.

На перехресті Харківського шосе і вулиці Тростянецької, проїхавши світлофор на заборонний сигнал, водій Lanos протаранив Kia, який виїжджав на перехрестя на "зелений", а потім врізався в зустрічний Chevrolet. Після зіткнення водій Daewoo вискочив з машини і кинувся навтьоки.

Інспектори ДАІ разом з очевидцями наздогнали водія, втихомирили його і повернули на місце ДТП. Очевидці стверджують, що водій Daewoo був п'яний. В аварії постраждала молода жінка, що сиділа за кермом Kia. Її з травмою голови та забоями госпіталізували медики "швидкої допомоги". Сам же водій Daewoo від госпіталізації відмовився і зізнався, що втікав від міліції, тому що, за його словами, "трохи випив".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram