ГоловнаСуспільствоПодії

У Слов'янську вночі стріляли, повідомляють про загиблих

Інформацію наразі подають лише російські ЗМІ

У Слов'янську вночі були два інциденти із застосуванням зброї, повідомляють російські ЗМІ.

Російське агентство РИА Новости з посиланням на лікарів центральної лікарні Слов'янська повідомляє про загибель людини та поранення ще двох у нічній перестрілці на блокпосту в місті, а також про поранення ще двох місцевих жителів, по яких уночі відкрили вогонь у центрі Слов'янська.

Як розповіли агентству двоє потерпілих місцевих городян, у центрі міста їх обстріляли з автоматичної зброї. За словами 18-річного Олега, минулої ночі близько першої він із приятелем повертався додому. Їм назустріч трапилася група людей зі зброєю, які гукнули їх: "Стій, хто іде? Ходіть сюди". Молодики не зупинися, і тоді невідомі відкрили по них вогонь. Олег отримав наскрізне поранення ноги, йому розтрощило кістку. Його друг Андрій поранений у стегно. "Усього було п'ять черг", - повідомив Андрій. Обох госпіталізовано, їхній стан медики оцінюють як задовільний.

Тим часом лідер слов'янських сепаратистів, "народний мер" В'ячеслав Пономарьов повідомив РИА Новости, що близько другої ночі до блокпоста в районі села Билбасівка на в'їзді у Слов'янськ під'їхали невідомі на чотирьох позашляховиках. Вони нібито відкрили вогонь по сепаратистах, які відзначали на барикадах Великдень. За словами Пономарьова, чергові викликали підкріплення, з міста прибули 20 бойовиків, які зчинили перестрілку з нападниками. Два позашляховики нібито сильно пошкоджено, зараз вони залишаються на місці перестрілки. Пономарьов повідомив, що в перестрілці на блокпосту одна людина з боку сепаратистів убита, двоє поранені, а з боку нападників убито й поранено "до семи осіб".

Телеканал "Россия 24" повідомив, що в джипі нібито знайшли символіку "Правого сектору".

Фото: https://twitter.com/euromaidan

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram