ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області 30 озброєних людей напали на охоронців приватного підприємства

Три охоронці отримали поранення, один з них - у реанімації

У Київській області 30 озброєних людей напали на охоронців приватного підприємства

У смт Козин (Київська область) близько тридцяти озброєних людей у спортивному одязі та масках вступили у конфлікт з охоронцями приватного підприємства.

Про це повідомляє ГУ МВС України в Київській області.

"Близько дев'ятої години ранку у пгт Козин Обухівського району Київської області на територію одного з приватних підприємств на автомобілях приїхало близько тридцяти чоловіків у спортивному одязі та в масках з прорізами для очей. Невідомі вступили в суперечку з працівниками охорони підприємства. Під час словесної суперечки один з непроханих гостей вистрілив з помпової рушниці у бік охоронців, у результаті чого три людини отримали тілесні ушкодження", - наголошується в повідомленні.

Співробітники міліції оточили територію підприємства і під час переговорів переконали групу чоловіків зняти маски та віддати зброю правоохоронцям. Зараз всі правопорушники затримані та доставлені до райвідділення міліції.

Постраждалих каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де їм надали медичну допомогу. Один з поранених у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Разом з тим, керівник прес-служби обласної міліції Микола Жукович в ефірі телеканалу "112" уточнив, що до дільниці доставлено 28 нападників, а також близько 20 представників охорони підприємства. Зараз встановлюються обставини події.

Також Жукович зазначив, що правоохоронці розглядають версію рейдерського захоплення підприємства, оскільки навколо нього триває судова тяганина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram