ГоловнаСуспільствоПодії

Після штурму військкомату в Луганську солдатів-строковиків вивезли в невідомому напрямку

Унаслідок сутичок у місті одна людина загинула, двоє поранені

Після штурму військкомату в Луганську солдатів-строковиків вивезли в невідомому напрямку
Фото: EPA/UPG

Солдатів-строковиків із Ленінського військкомату Луганська, який штурмували увечері 3 травня, вивезли в невідомому напрямку.

Про це повідомляє видання 0642.ua.

За словами ЗМІ, бійців ВВ вивезли з військкомату в автобусах представники "армії Південного Сходу", незважаючи на натовп, який хотів їх лінчувати. Зброю відібрали і віддали під нагляд "беркутівцям", підлеглим сепаратистам.

За словами активістки Юлії Красильникової, Андрій Парубій ‬ каже, що провели переговори з людьми, які утримують в полоні в Луганському управлінні ‪ СБУ затриманих біля військкомату громадських активістів Ганну Мокроусову та Олексія Біду. У зв'язку з комендантською годиною їх обіцяли випустити на світанку.

Окрім того, повідомляють, що внаслідок сутичок у Луганську загинув один проросійський активіст і ще двоє отримали поранення.

Про це повідомив представник прес-центру "об'єднаної армії Південного Сходу" Олександр Маркітан.

Нагадаємо, як повідомили в Луганському управління МВС України, двоє військовослужбовців отримали поранення під час штурму військкомату.

За словами Маркітана, мітингувальники вирушили блокувати військкомат, після того як отримали інформацію, що до будівлі приїхали "два автобуси націоналістів чи вевешників з інших міст", але по громадянах почали стріляти.

"Двоє поранені легко, а один був поранений у живіт, і він помер", - повідомив представник штабу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram