ГоловнаСуспільствоПодії

Названо імена убитого і поранених в Маріуполі. Сепаратисти знущалися над тілом убитого, - Ляшко (ОНОВЛЕНО)

Сепаратисти витягли у вбитого ключі від машини, сказали, що віддадуть в дитбудинок

Названо імена убитого і поранених в Маріуполі. Сепаратисти знущалися над тілом убитого, - Ляшко (ОНОВЛЕНО)
Фото: 0629.com.ua

Терористи в Маріуполі знущаються над тілами загиблих військових. Зокрема, загиблому командиру Дніпропетровської бригади відрізали вуха і викололи очі.

Про це повідомив народний депутат, кандидат у президенти України Олег Ляшко, який зараз перебуває в Маріуполі.

"Приміщення УВС Маріуполя повністю згоріло. Снайпери вбили нашого командира дніпропетровської бригади Сергія Демиденка. Важко поранений командир частини Нацгвардії Сергій Савинський. Начальника Маріупольський міліції Валерія Андрощука не можемо знайти, він відстрілювався до останнього. За словами очевидців, терористи знущалися над тілом загиблого Демиденка, йому - вже мертвому - відрізали вуха і викололи очі", - пише нардеп.

Очевидці також повідомляють, що "сепаратисти витягли у вбитого ключі від машини (саму машину їм так і не вдалося знайти) і грошові купюри по 500 і 200 грн. Сказали, що віддадуть в дитбудинок".

Фото: facebook Старшина Нечипоренко

Що стосується долі Валерія Андрощука, то, за інформацією Ляшко, його викрали - "з палаючої будівлі УВС його на машині намагався вивезти один відставник. Їх авто підрізав джип, бойовики поранили ножем водія, а Андрощука запхали в багажник і відвезли в невідомому напрямку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram