ГоловнаСуспільствоПодії

У миколаївській багатоповерхівці під завалами знайшли живу жінку

Рятувальники поки не можуть до неї дістатися

 У миколаївській багатоповерхівці під завалами знайшли живу жінку
Фото: mns.gov.ua

Рятувальники цієї ночі виявили, що під бетонними уламками на сьомому поверсі миколаївської багатоповерхівки, зруйнованої вибухом, знаходиться жива жінка. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

"Під час проведення робіт з розбирання завалу у нічний час на рівні сьомого поверху виявлена постраждала з ознаками життя (особа встановлюється), яка знаходиться під шаром уламків будівельного сміття. З нею встановлений звуковий контакт, пробивається прохід для її звільнення", - кажуть рятувальники.

Окрім того, під завалами знайшли тіла ще двох загиблих. Оскільки є загроза обвалу  роботи ведуть фактично вручну.

Видання " Миколаївські вісті" повідомляє у свою чергу, що дістатися до живої жінки і розблокувати її складно, тому що в результаті обвалу, коли впали плити, дівчина виявилася затиснута в дуже обмеженому просторі.

"І зверху є проблеми дістатися до неї, бо є загроза обвалу, і знизу складно до неї дістатися - тому що там дві плити, так як вона з 10 поверху", - заявив директор Департаменту з реагування на надзвичайні ситуації Євген Марченко ДСНС.

Нагадаємо, вибух у дев'ятиповерховому будинку по вул. Лазурна, 40 у Миколаєві стався вдень 12 травня. У результаті були зруйновані несучі конструкції з 8 по 10 поверх третього та четвертого під'їздів (у будинку їх всього чотири). За попередніми даними, зруйновано 18 квартир, ще 7 - пошкоджені.

Загинули не менше трьох осіб, але під завалами їх може бути більше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram