ГоловнаСуспільствоПодії

У Борисполі затримали озброєних людей, які стріляли

У людей в камуфляжі вилучили автомати, пістолет, дрібнокаліберну гвинтівку, ножі, лук і патрони

У Борисполі затримали озброєних людей, які стріляли
Фото: Макс Левин

Міліція в Борисполі затримала озброєну групу осіб.

Про це повідомляє прес-служба Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області.

"Близько опівночі до Бориспільського міськвідділення міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що поблизу автодороги Київ-Харків він чув постріли. На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група і підрозділ міліції спеціального призначення", - йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце можливої стрільби правоохоронці виявили 13 невідомих людей, одягнених у камуфляжну форму, серед яких було 2 жінки. Під час огляду території та автомобілів працівники міліції виявили та вилучили 2 автомати, пістолет, дрібнокаліберну гвинтівку, 2 ножі, лук і близько 150 патронів.

Аби з'ясувати всі обставини події, групі осіб було запропоновано проїхати до райвідділення дати пояснення та встановити особи.

За цим фактом слідчий відділ Бориспільського міськвідділення міліції порушив кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram