ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області озброєні люди в камуфляжі пограбували будинок

У бунтівній області спостерігають розгул криміналу

У Луганській області озброєні люди в камуфляжі пограбували будинок
Фото: EPA/UPG

У Луганській області бойовики скоїли розбійний напад на приватний будинок у селищі Металіст.

Зловмисники пограбували мешканців будинку, побили і зв'язали їх, повідомляє прес-служба ГУМВС у Луганській області.

Зазначають, що 14 травня в чергову частину Слов'яносербського райвідділення міліції звернувся громадянин 1987 року народження, який проживає в селищі Металіст по вул. Леніна, і повідомив про те, що його побили.

Співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що приблизно о 00:20 шестеро осіб, озброєних автоматами і пістолетами, у камуфляжній формі зеленого кольору, бронежилетах, чорних черевиках, чорних масках і рукавичках, відтиснувши пластикові двері, пробралися у приватну житлову будівлю.

"Зв'язали батьків заявника: батька 1951 року народження. І матір 1957 року народження., а потім о 00:30 - заявника та його брата 1981 р., які приїхали додому. Погрожуючи застосуванням зброї, заволоділи двома золотими браслетами, золотою печаткою та грошима на суму 220 грн, з місця злочину зникли в автомобілі Тойота RAV4 чорного кольору і мікроавтобусі сріблястого кольору без номерних знаків", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією міліції, у дворі будинку один зі злочинців зробив постріл із пістолета.

Цей факт зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і кваліфіковано за ст. 187, ч. 3 - "розбій". Зараз тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, які вчинили злочин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram