ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі влаштували вибух у відділенні ПриватБанку

Банк оголосив нагороду за упіймання злочинця

У ніч проти середи невідомі спробували підірвати відділення ПриватБанку на вул.Краснова, 8 в Одесі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Офіційно в прес-службі міліції повідомили, що близько 4.00 в міліцію надійшов виклик про те, що сталося загоряння дверей відділення. Також було пошкоджено банкомат, який знаходиться поряд. Причину займання наразі встановлює слідство в рамках кримінального провадження за попередньою кваліфікацією ст.194 (умисне пошкодження майна) КК України. При цьому в прес-службі наразі не підтверджують інформацію про те, що загоряння сталося в результаті вибуху.

При цьому джерело агентства в правоохоронних органах повідомило, що за минулу добу це не єдиний напад на відділення ПриватБанку в Одесі, також було пошкоджено відділення на вул. Маршала Жукова, де невідомі облили рідиною ролети, ймовірно, намагаючись підпалити.

Водночас у ПриватБанку агентство повідомили, що в середу о 3.50 в Одесі невідомий встановив і в подальшому підірвав металеву трубу, начинену вибуховою речовиною і болтами, під дверима одного з відділень ПриватБанку, розташованому в гуртожитку.

Фото: http://dumskaya.net/

В результаті вибуху пошкоджено банкомат, вхідні двері та скло у відділенні банку. Злочин зафіксовано на відео, ведеться активний пошук злочинця, банк оголосив нагороду за його упіймання в розмірі 50 тис. грн.

Фото: http://dumskaya.net/

Нагадаємо, напади на відділення ПриватБанку пов'язані з підтримкою його власника Ігоря Коломойського боротьби з сепаратизмом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram