ГоловнаСуспільствоПодії

Донецька ОДА: сепаратисти планують захопити прикордонпункти "Успенка" та "Маринівка" 15 травня

Реалізація зазначених планів може призвести до дестабілізації ситуації в регіоні

Донецька обласна державна адміністрація заявила про намір сепаратистів захопити прикордонні пункти "Успенка" та "Маринівка" 15 травня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Донецької ОДА.

"Згідно з інформацією, що надійшла до Донецької обладміністрації, 15 травня прихильниками так званої Донецької народної республіки планується захоплення прикордонних пунктів "Успенка" та "Маринівка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що реалізація зазначених планів може призвести до дестабілізації ситуації в регіоні, подальшого загострення громадянського протистояння та до людських жертв як серед мирного населення, так і з боку співробітників правоохоронних органів.

У зв'язку з цим Донецька обладміністрація звернулася із закликом до всіх сторін конфлікту утриматися від будь-яких протиправних дій і не допускати порушень чинного законодавства.

Тим часом Державна прикордонна служба констатує збільшення кількості погроз від сепаратистів на адресу співробітників відомства та керівників прикордонних загонів.

Двох прикордонників було поранено 12 травня під час обстрілу їхнього автомобіля "Нива" п'ятьма озброєними сепаратистами у Свердловську Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram