ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному пікетують міліцію через призначення начальника УМВС

Мітингувальники стверджують, що він причетний до незаконного бурштинового бізнесу

У Рівному пікетують міліцію через призначення начальника УМВС
архив

Біля будівлі УМВС України в Рівненській області у четвер, 15 травня, проходить акція протесту за участю кількох сотень громадських активістів. Про це повідомляє ZIK.

Учасники акції вийшла на вулицю на знак протесту проти призначення Миколи Щирука на посаду начальника обласної міліції. Представлення нового керівника, за словами протестувальників, відбулося вчора в Сарнах.

Серед присутніх є і прихильники призначення Щирука. Між ними і його супротивниками періодично виникають сварки і невеликі сутички. Вулиця Хвильового, де знаходиться УМВС України в Рівненській області, заблокована. Навколо входу до приміщення - шини.

За деякими даними, неподалік від місця проведення акції невідомі молоді люди кинули вибуховий пакет, який вибухнув. Про постраждалих не повідомляється.

Нагадаємо, за останній місяць під стінами головного міліцейського приміщення області було проведено кілька таких акцій, але без блокування вулиць і шин.

Противники Щирука стверджують, що він не отримав підтримки люстраційного комітету і, за їх словами, причетний до незаконного бурштинового бізнесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram