ГоловнаСуспільствоПодії

Активісти спростовують повідомлення про замах на Симоненка

З автомобіля політика стріляли з травматичного пістолета

Активісти спростовують повідомлення про замах на Симоненка

Активісти стверджують, що їх обстріляли з автомобіля лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка.

Про це повідомив Олександр, який був на території Першого національного каналу, звідки після дебатів виїжджав Симоненко. Активіст розповів власну версію подій, повідомляє "Українська правда".

За його словами, політик намагався уникнути активістів, які чекали на Симоненка, щоб висловити невдоволення тим, що політик підтримує сепаратистів.

Автомобіль Симоненка ''їхав по тротуару, виїжджав із заднього двору телевежі, пішоходів розкидав у сторони''. Це обурило активісти Майдану, які почали їхати за політиком.

''(Симоненко) в корку мусив зупинитися на вулиці Мельникова. Ми вийшли з машини, а у відповідь опустилося вікно (машини політика) і в мене вистрілили з травматичного, судячи з усього, пістолета'', - повідомив Олександр.

Після цього джип по зустрічній смузі зник із місця події.

За словами Олександра, машина Симоненка, розчищаючи собі дорогу, відсунула його машину, розбивши їй задню частину.

Активісти продовжили переслідування автомобіля і визначили, що лідер комуністів зник у будівлі на вулиці Шовковичній.

На місце приїхали співробітники ДАІ. У "цілій і неушкодженій'' машині Симоненка (в яку, як розповідав політик, нібито кинули пляшку із пальною сумішшю) правоохоронці знайшли відстріляні гільзи, додав Олександр.

Раніше Симоненко заявив, що після дебатів на нього було здійснено замах. Як відомо, у п'ятницю ввечері під час дебатів на "Першому національному" Симоненко заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram