ГоловнаСуспільствоПодії

Держприкордонслужба виявила арсенали зброї біля кордону в Одеській і Закарпатській областях

Зброю вилучено та передано на експертизу, ведеться слідство

Державна прикордонна служба і співробітники міліції виявили арсенали зброї біля державного кордону в Одеській і Закарпатській областях.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Під час спільних дій прикордонників Мукачівського загону та співробітників Міністерства внутрішніх справ у приватних будинках у Виноградові та селищі міського типу Міжгір'я Закарпатської області було вилучено два штик-ножі для карабіну, карабін марки "Маузер", два пістолети іноземного виробництва без маркування, перероблені для стрільби бойовими патронами, корпус гранати Ф1, два дистанційні запилювачі для мін, 10 затворних механізмів для карабіну, два стволи карабіну, 15 набоїв різного калібру для нарізної зброї.

Також міжвідомча група у складі прикордонників Білгород-Дністровського загону та міліції в приватному будинку села Градениці Одеської області виявила револьвер, гвинтівку, 20 боєприпасів, артилерійський дегазаційний комплекс "А-ДК", дрібнокаліберний снаряд, чотири штик-ножа, п'ять штик-ножі до гвинтівки, а також обладнання для міні-заводу з виготовлення контрафактних спиртних напоїв.

Зброю вилучено та передано на експертизу, ведеться слідство.

14 травня міліція вилучила німецький кулемет і понад одну тисячу набоїв часів ВВВ у пенсіонера в Харкові. 13 травня співробітники Служби безпеки України та міліції вилучили під час обшуку приміщення 39-річного жителя Харківської області карабін і боєприпаси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram