ГоловнаСуспільствоПодії

Силовики готові до виборів 25 травня очистити Донецьку та Луганську області від терористів, - Турчинов

В.о. президента пообіцяв припиняти розвідувальну та диверсійну діяльність Росії

Силовики готові до виборів 25 травня очистити Донецьку та Луганську області від терористів, - Турчинов
Турчинов
Фото: president.gov.ua

Силовики готові найближчим часом очистити Донбас від терористів. Про це заявили в.о. президента, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов і голова МВС Арсен Аваков у середу, 21 травня, під час відвідин Ізюма Харківської області.

Про це написав російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці у  Facebook.

"Тільки-но проведено нараду із силовиками, ми готові до фінальної стадії АТО, і найближчим часом ми готові очистити від терористів Донецьку та Луганську області й забезпечити проведення виборів", - цитує Бабченко слова Турчинова.

На питання журналіста про те, чи означає це, що варто очікувати штурму або "зачистки" Слов'янська та Краматорська, в.о. президента відповів: "Ми не використовуємо таких термінів, і всі наші дії спрямовані на безпеку мирних жителів".

Окрім того, відповідаючи на питання про затриманих журналістів LifeNews, Турчинов заявив, що "Росія використовує різні методи розвідувальної та диверсійної діяльності, усіх їх припинятимуть", а над "співробітниками спецслужб, які працюють під прикриттям журналістів, працюватиме СБУ і виявляти їхню причетність до скоєння злочинів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram