ГоловнаСуспільствоПодії

Парубій: у Ростові-на-Дону готують диверсантів для підривної роботи на сході України

Інформація підтверджується даними української розвідки та відомостями полонених терористів

Парубій: у Ростові-на-Дону готують диверсантів для підривної роботи на сході України
Парубий
Фото: www.dyvys.in

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій заявляє про підготовку біля Ростова-на-Дону диверсантів для підривної роботи в східній Україні.

Про це він сказав на брифінгу.

"Біля Ростова-на-Дону виявлена велика військова база, на якій готуються терористи для перекидання їх на територію української держави", - зазначив Парубій.

Секретар РНБО підкреслив, що зазначену інформацію підтверджують дані української розвідки та відомості полонених терористів, що дають зараз свідчення.

За його інформацією, на території бази перебувають до однієї тисячі осіб, яких навчають російські офіцери, і після курсу навчання терористи намагаються прорватися на територію України.

При цьому Парубій повідомив, що наразі невідомо, хто безпосередньо керує зазначеною військовою базою.

Раніше стало відомо, що учасники української антитерористичної операції на Донбасі затримали двох членів незаконних збройних формувань, які займалися розвідкою біля їхніх блокпостів. Один із затриманих бойовиків розповів, що проходив курс підготовки на території військової частини в Ростовській області, де він і його спільники вивчали правила використання переносного зенітного ракетного комплексу та ручного протитанкового гранатомета.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram