ГоловнаСуспільствоПодії

Яценюк звернувся до українських виборців

Прем'єр запевнив жителів Донбасу, що "бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край"

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до громадян України напередодні виборів президента 25 травня.

"25 травня ми йдемо на вибори. На вибори глави нашої держави, за свободу, процвітання, європейське майбутнє якої українці платять найдорожчу ціну - ціну власного життя. Тим важливішим є вибір, який ми зробимо в неділю. Тим вища відповідальність кожного з нас. Завтра ми доведемо усьому світові, але насамперед самим собі, що нас неможливо налякати, що ми, і тільки ми будемо вирішувати, як нам будувати рідний дім і як господарювати в країні", - підкреслив він.

За словами Яценюка, зроблено все, щоб очистити виборчий процес від підкупу, каруселей та зникаючих чорнил, повністю забезпечено фінансування і законодавче підкріплення виборів. При цьому, зазначив голова уряду, непросто було підготувати вибори, коли проти їх проведення задіяні величезні фінансові, політичні, військові ресурси, а на їх дискредитацію спрямована "індустрія спотвореної пропаганди".

Прем'єр також закликав українців зробити свій вибір, як підказують їм їх переконання та совість. "Пам'ятайте: завтра ми захищаємо Україну, робимо внесок у її благополуччя, в майбутнє наших дітей та онуків. Своїм бюлетенем ми вибираємо, а значить, перемагаємо", - підкреслив голова уряду.

Окрім того, він звернувся до жителів Донецької та Луганської областей, які не зможуть прийти на виборчі дільниці через підвищену активність проросійських сепаратистів: "Хочу запевнити: бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край".

Звернення Арсенія Яценюка до громадян України

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram