ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві "тітушки" штурмують виборчу дільницю

Двоє чоловіків улаштували бійку і розпилили сльозогінний газ

У Миколаєві близько 20 осіб спортивної зовнішності заблокували на ділянці двох спостерігачів, членів ДВК і довірених осіб кандидатів.

Про це повідомили в прес-службі Світового конгресу українців.

"Невідомі люди спортивної зовнішності заблокували на виборчій дільниці №480752 у м. Миколаєві, за адресою вул. Паризької Комуни, 9, двох спостерігачів міжнародної місії Світового конгресу українців зі спостереження за президентськими виборами в Україні (Місія СКУ), які приїхали в Україну з Канади та Молдови", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, це сталося після того, як голова дільничної виборчої комісії попросила покинути дільницю чоловіка, який мав підроблене посвідчення журналіста. Після цього чоловік разом із напарником учинив бійку на дільниці і розпорошив сльозогінний газ.

"Спостерігачі, члени ДВК і довірені особи кандидатів змушені були забарикадуватися в приміщенні. Зараз дільницю штурмують близько 20 осіб спортивної зовнішності. Спостерігачі та члени ДВК намагаються стримати штурм", - повідомили в СКУ.

Раніше нардеп від партії " УДАР" Володимир Курінний повідомив LB.ua, що на деяких виборчих дільницях в Одесі спостерігається напруження - там збираються "тітушки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram