ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області пройшов автопробіг за єдність України

Мітинг розпочався гімном України і молитвою за загиблих в АТО

Автопробіг "Луганчани за єдину Україну" розпочався на кордоні Сватівського та Старобільського районів і закінчився на кордоні Куп'янського та Сватівського районів Луганської області.

31 серпня у Сватовому відбувся мітинг "Луганчани за єдину Україну", в якому взяли участь представники Сватівського, Троїцького, Білокуракинського, Новопсковського, Марківського, Міловського та Старобільського районів Луганської області, а також представники Борівського району Харківської області.

Про це "Восточному варианту" повідомили організатори акції.

Як повідомляють, мітинг був частиною автопробігу "Луганчани за єдину Україну", який розпочався на межі Сватівського та Старобільського районів і закінчився на кордоні Куп'янського та Сватівського районів.

"Мітинг розпочався гімном України і молитвою за загиблих в АТО. Панахиду відслужили священики Української православної церкви МП та ієрей Автокефальної православної церкви о. Дмитро з парафіянами. Від кожної делегації виступили представники з промовами. Майже в кожній лунали гасла: "За єдину Україну", "Слава Україні!" Наприкінці мітингу під спів хору УАПЦ "Молитва за Україну" учасники сіли в авто, щоб дружнім сигналом клаксонів засвідчити єдність і разом продовжити автопробіг", - йдеться в повідомленні організаторів акції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram