ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: 24-річний мотоцикліст загинув з вини водія Chevrolet Aveo

Водій Aveo не пропустив мотоцикліста і виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора

У вівторок ввечері у Києві на перехресті Дніпровської набережної та вулиці Березняківської, під час зіткнення мотоцикла KTM та автомобіля Chevrolet Aveo загинув мотоцикліст. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Як розповіли очевидці події, два мотоцикли рухалися по Дніпровській набережній з боку моста ім. Патона. Раптово, прямо перед першим мотоциклом, із зустрічного напрямку почав розвертатися Chevrolet Aveo. Мотоцикліст застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення з автомобілем, який раптово повернув перед ним, не зміг. Мотоцикл вдарився в правий бік Chevrolet. Водій мотоцикла отримав важкі травми та був негайно госпіталізований лікарями "швидкої допомоги", але, на жаль, медики не змогли зберегти йому життя.

24-річний чоловік помер на операційному столі. Очевидці кажуть, що, не пропустивши мотоцикліста, як цього вимагають правила, водій Aveo ще й виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора. У той час, як для зустрічного транспорту продовжував горіти "зелений". Сам водій Chevrolet пояснити свій маневр не захотів. Обставини події належить з'ясувати слідчо-оперативній групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram